Двама души загинаха при тежка катастрофа на главния път Пловдив – Хасково

Двама души са загинали и един е тежко пострадал при катастрофа от снощи на главния път Пловдив – Хасково. В сблъсъка, станал на около 4 км след изхода на Пловдив, са участвали три автомобила – със софийска, пловдивска и кърджалийска регистрация. Едната от колите е такси. Сигналът е получен в 21.15 часа. На място е констатирана смъртта на 31-годишния шофьор на таксито и на пътник с все още неустановена самоличност. В тежко състояние в болница е транспортиран и 45-годишен мъж, шофирал една от трите коли в катастрофата. Местопроизшествието е запазено от екипи на полицията. Поради влошената метеорологична обстановка снощи, огледът продължава тази сутрин. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент. До приключване на работата на разследващите движението в участъка на катастрофата е затворено. Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през Катуница. В обратната посока преминават през Ягодово.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, убийство

Двама души са загинали и един е тежко пострадал при катастрофа от снощи на главния път Пловдив – Хасково. В сблъсъка, станал на около 4 км след изхода на Пловдив, са участвали три автомобила – със софийска, пловдивска и кърджалийска регистрация. Едната от колите е такси.

Сигналът е получен в 21.15 часа. На място е констатирана смъртта на 31-годишния шофьор на таксито и на пътник с все още неустановена самоличност. В тежко състояние в болница е транспортиран и 45-годишен мъж, шофирал една от трите коли в катастрофата.

Местопроизшествието е запазено от екипи на полицията. Поради влошената метеорологична обстановка снощи, огледът продължава тази сутрин. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент.

До приключване на работата на разследващите движението в участъка на катастрофата е затворено.

Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през Катуница. В обратната посока преминават през Ягодово.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини