Възрастен мъж е с опасност за живота след пътен инцидент вчера в Пловдив

Възрастен мъж е с опасност за живота след пътен инцидент вчера в Пловдив. Според получения сигнал в полицията, около 17.30 ч., на кръстовище между улиците „Ген. Котузов“ и „Атанас Кантарев“ лек автомобил „Опел“ ударил пресичащ на пешеходна пътека 74-годишен мъж. Той е транспортиран в болница в тежко състояние, взета му е кръвна проба за химически анализ. Колата управлявала 24-годишна шофьорка, за която няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство в сектора за разследване на престъпления по транспорта.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Възрастен мъж е с опасност за живота след пътен инцидент вчера в Пловдив. Според получения сигнал в полицията, около 17.30 ч., на кръстовище между улиците „Ген. Котузов“ и „Атанас Кантарев“ лек автомобил „Опел“ ударил пресичащ на пешеходна пътека 74-годишен мъж. Той е транспортиран в болница в тежко състояние, взета му е кръвна проба за химически анализ.

Колата управлявала 24-годишна шофьорка, за която няма данни за употреба на алкохол и наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство в сектора за разследване на престъпления по транспорта.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини