Хванаха 2-ма в момента на сделка с наркотици

Специализираната акция е проведена от служители на Първо РУ след анализ на предварително придобита информация за незаконно разпространение на наркотици на територията на Пловдив и региона. В гориста местност край село от община Родопи униформените задържали двама мъже, осъществили сделка с амфетамин. От купувача са иззети над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в близък тайник, ползван от криминално проявения и осъждан дилър. При процесуално-следствените действия са иззети и други предмети, уличаващи мъжа в престъпната му дейност. Започнати са две бързи производства за притежание на наркотици. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Специализираната акция е проведена от служители на Първо РУ след анализ на предварително придобита информация за незаконно разпространение на наркотици на територията на Пловдив и региона.

В гориста местност край село от община Родопи униформените задържали двама мъже, осъществили сделка с амфетамин. От купувача са иззети над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в близък тайник, ползван от криминално проявения и осъждан дилър.

При процесуално-следствените действия са иззети и други предмети, уличаващи мъжа в престъпната му дейност. Започнати са две бързи производства за притежание на наркотици.

Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив