Хванаха 2-ма в момента на сделка с наркотици

Специализираната акция е проведена от служители на Първо РУ след анализ на предварително придобита информация за незаконно разпространение на наркотици на територията на Пловдив и региона. В гориста местност край село от община Родопи униформените задържали двама мъже, осъществили сделка с амфетамин. От купувача са иззети над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в близък тайник, ползван от криминално проявения и осъждан дилър. При процесуално-следствените действия са иззети и други предмети, уличаващи мъжа в престъпната му дейност. Започнати са две бързи производства за притежание на наркотици. Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Специализираната акция е проведена от служители на Първо РУ след анализ на предварително придобита информация за незаконно разпространение на наркотици на територията на Пловдив и региона.

В гориста местност край село от община Родопи униформените задържали двама мъже, осъществили сделка с амфетамин. От купувача са иззети над 200 грама от наркотичното вещество. Още над 130 грама, електронна везна и 140 таблетки екстази са открити в близък тайник, ползван от криминално проявения и осъждан дилър.

При процесуално-следствените действия са иззети и други предмети, уличаващи мъжа в престъпната му дейност. Започнати са две бързи производства за притежание на наркотици.

Работата по цялостното документиране на случая продължава под надзора на прокуратурата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни