Избори 2024

Водещи новини

Васил Найденов – специален гост в концерта Безнадежден случай в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Богдана Карадочева и Стефан Димитров с концерт в Античния театър на 7 август

Васил Найденов ще изпълни големите си хитове като “Сбогом, моя любов” и “По първи петли” по музика на Стефан Димитров на големия концерт на 7 август на Античния театър в град Пловдив. Началото е в 20:30 часа. Звездата на българската естрада ще е специален гост в спектакъла “Безнадежден случай , с който на голямата сцена се завръщат след пандемията от Ковид Богдана Карадочев и Стефан Димитров.

“Винаги е празник да сме заедно на сцена”, каза Найденов. Той признава, че маестро Димитров е композирал едни от най-хубавите песни в репертоара му, а Богдана Карадочева е написала стихове за тях,  които всички помнят и пеят по концертите му.

“Не броя годините на нашето приятелство, но съм щастлив, че то устоя във времето. Нашият живот минава заедно и това е голям подарък”, допълва още Васил Найденов.

Музикалното семейство Богдана Карадочева и Стефан Димитров са включили в концерта на 7 август някои от най-големите си хитове като “Иван”, “Остаряваме бавно” и “Безнадежден случай”.

Очаква се Богдана да изпее и няколко песни в дует с най-добрия си приятел Васил Найденов. За концерта маестро Димитров събира и старата си група Вариант Б, с която обикаля България и с Европа през 70-те и 80-те години.

Специална сцена и мултимедия ще направят спектакъла “Безнадежден случай” едно от музикалните събития на годината. По време на концерта ще прозвучат за първи път и две нови песни на Стефан Димитров, създадени специално за шоуто.

Билети на цени от 50 до 130 лева се продават на касите пред Община Пловдив, в ТИЦ на Римския стадион, на касата на Античен театър ( вход към АМТИИ), каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, в цялата мрежа на Ивентим, както и онлайн.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив