Last Hope откриват концерта на Soulfly в Пловдив!

Пловдив ще бъде домакин на историческо шоу! С гордост можем да заявим това, след като стана ясно, че българските hardcore легенди Last Hope се включват в концерта като специален гост! През май тази година, Last Hope свириха преди Pantera в Букурещ / Румъния. Миналата година пък беше белязана с голямо европейско турне заедно с Agnostic Front – и това е само малка част от впечатляващата международна концертна биография на групата! Горди сме да ги посрещнем и в Летен Театър в Пловдив! Определяни, като най-разпознаваемият български рок музикален експорт – Last Hope преди всичко са група, която трябва задължително да се види и чуе на живо! И какъв по-подходящ момент от 29-ти Юли, заедно със Soulfly в Пловдив! Концертът се осъществява в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Last Hope

Пловдив ще бъде домакин на историческо шоу! С гордост можем да заявим това, след като стана ясно, че българските hardcore легенди Last Hope се включват в концерта като специален гост!

През май тази година, Last Hope свириха преди Pantera в Букурещ / Румъния. Миналата година пък беше белязана с голямо европейско турне заедно с Agnostic Front – и това е само малка част от впечатляващата международна концертна биография на групата!

Горди сме да ги посрещнем и в Летен Театър в Пловдив!

Определяни, като най-разпознаваемият български рок музикален експорт – Last Hope преди всичко са група, която трябва задължително да се види и чуе на живо! И какъв по-подходящ момент от 29-ти Юли, заедно със Soulfly в Пловдив!

Концертът се осъществява в партньорство с община Пловдив и е част от форума Music of the Ages.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини