Община Пловдив с отличие от Асоциацията на българските градове и региони

Асоциацията на българските градове и региони връчи своите годишни национални награди за 2023 година. Сред отличените в тази година беше и Община Пловдив, която получи наградата в категорията „Спортна инфраструктура“, като това беше поредният път, в който беше отличена. Годишните национални награди на Асоциацията бяха разделени на 30 категории. В допълнение към отличието за успешно управление, общините бяха признати и за инвестициите, които са осъществили за развитие на спорта и младежките дейности, за опазване и популяризиране на културно-историческото наследство и за въвеждането на иновативни подходи в управлението на общините. Основният критерий, по който журито определи победителите, бяха реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати. Сред наградените беше и заместник-кметът на голяма община, който получи приз в категорията „Заместник-кмет /голяма община/“. Тази награда беше връчена на Анести Тимчев. При приемането на наградите, Тимчев изрази своите поздравления към Асоциацията на българските градове и региони и техните партньори, които продължават да работят върху създаването на интелигентни градове и общини. Той отбеляза, че тези награди доказват, че работят в правилната посока и че Пловдив се развива. На форума присъстваха кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията. Събитието се осъществи в партньорство с Виваком България ЕАД.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Община Пловдив с отличие от Асоциацията на българските градове и региони

Асоциацията на българските градове и региони връчи своите годишни национални награди за 2023 година. Сред отличените в тази година беше и Община Пловдив, която получи наградата в категорията „Спортна инфраструктура“, като това беше поредният път, в който беше отличена.

Годишните национални награди на Асоциацията бяха разделени на 30 категории. В допълнение към отличието за успешно управление, общините бяха признати и за инвестициите, които са осъществили за развитие на спорта и младежките дейности, за опазване и популяризиране на културно-историческото наследство и за въвеждането на иновативни подходи в управлението на общините. Основният критерий, по който журито определи победителите, бяха реализираните общински проекти с ясни и устойчиви резултати.

Сред наградените беше и заместник-кметът на голяма община, който получи приз в категорията „Заместник-кмет /голяма община/“. Тази награда беше връчена на Анести Тимчев.

При приемането на наградите, Тимчев изрази своите поздравления към Асоциацията на българските градове и региони и техните партньори, които продължават да работят върху създаването на интелигентни градове и общини. Той отбеляза, че тези награди доказват, че работят в правилната посока и че Пловдив се развива.

На форума присъстваха кметове, заместник-кметове, председатели на общински съвети, съветници, членове, партньори и приятели на Асоциацията. Събитието се осъществи в партньорство с Виваком България ЕАД.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини