В Община Пловдив ще се дискутира качеството на въздуха в класните стаи

Дискусия за качеството на въздуха в класните стаи, част от националната информационна кампания „Знаеш ли какво дишаш?“, ще се проведе днес в сградата на Община Пловдив. Срещата има за цел да повиши осведомеността и ангажираността на ученици, учители и родители по отношение на въпроса за здравословната среда за обучение. В рамките на кампанията тестови сензори за измерване на качеството на въздуха бяха инсталирани в СУ „Хр. Г. Данов“- Пловдив, а резултатите ще бъдат коментирани по време на срещата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Класна стая, ученици, училище

Дискусия за качеството на въздуха в класните стаи, част от националната информационна кампания „Знаеш ли какво дишаш?“, ще се проведе днес в сградата на Община Пловдив.

Срещата има за цел да повиши осведомеността и ангажираността на ученици, учители и родители по отношение на въпроса за здравословната среда за обучение.

В рамките на кампанията тестови сензори за измерване на качеството на въздуха бяха инсталирани в СУ „Хр. Г. Данов“- Пловдив, а резултатите ще бъдат коментирани по време на срещата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини