Установиха извършителя на кражба на 180 метра релси от жп линия

След активно разследване криминалисти от Трето РУ разкриха автор на кражба от железопътната инфраструктура в Пловдив. Работата стартирала след получена информация, че в периода 12-19 септември били срязани и откраднати около 180 метра релси от жп линия на ул. „Васил Левски“. В рамките на образуваното досъдебно производство са проведени множество оперативни и издирвателни действия на територията на града и в Пазарджик. В резултат служителите влезли в дирите на техен 59-годишен познайник, чийто арест последвал в събота. Установено е и местонахождението на задигнатите от мъжа елементи от релсите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
БДЖ - жп линия - релси - градска железница

След активно разследване криминалисти от Трето РУ разкриха автор на кражба от железопътната инфраструктура в Пловдив.

Работата стартирала след получена информация, че в периода 12-19 септември били срязани и откраднати около 180 метра релси от жп линия на ул. „Васил Левски“.

В рамките на образуваното досъдебно производство са проведени множество оперативни и издирвателни действия на територията на града и в Пазарджик. В резултат служителите влезли в дирите на техен 59-годишен познайник, чийто арест последвал в събота.

Установено е и местонахождението на задигнатите от мъжа елементи от релсите.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини