Хванаха две жени да крадат дрехи от магазин в пловдивски мол

Две клиентки били задържани при опит да откраднат дрехи от магазин в пловдивски мол. Сигналът за заловени млади жени в известна търговска верига постъпил в неделя в Шесто РУ. Изпратеният на място патрул снел самоличността на извършителките – 26-годишна с криминални прояви и 18-годишна. Допълнително станало ясно, че два дни по-рано от същия магазин те успели да задигнат различни артикули на стойност около 1400 лева. Пред разследващите двете направили пълни самопризнания, от тях са иззети част от откраднатите дрехи. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кражба на дрехи
Снимка: MarketWatch

Две клиентки били задържани при опит да откраднат дрехи от магазин в пловдивски мол. Сигналът за заловени млади жени в известна търговска верига постъпил в неделя в Шесто РУ.

Изпратеният на място патрул снел самоличността на извършителките – 26-годишна с криминални прояви и 18-годишна. Допълнително станало ясно, че два дни по-рано от същия магазин те успели да задигнат различни артикули на стойност около 1400 лева.

Пред разследващите двете направили пълни самопризнания, от тях са иззети част от откраднатите дрехи. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в районната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини