Задържаха двама, нанесли побой с метални тръби на мъж

Мъж е със сериозни травми след нанесен му побой. Около 20.40 ч. в неделя дежурен патрул на РУ-Раковски се отзовал на сигнал за сбиване в село Белозем. Пристигналите униформени установили, че конфликтът възникнал между 52-годишен пловдивчанин и местни жители, на 28 и 18 години, които нападнали опонента си с метални тръби. Пострадалият е откаран в болница в областния град в тежко състояние за спешна хирургична намеса. Двамата млади мъже са задържани за едно денонощие. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 129, ал.2 вр. ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Мъж е със сериозни травми след нанесен му побой. Около 20.40 ч. в неделя дежурен патрул на РУ-Раковски се отзовал на сигнал за сбиване в село Белозем. Пристигналите униформени установили, че конфликтът възникнал между 52-годишен пловдивчанин и местни жители, на 28 и 18 години, които нападнали опонента си с метални тръби.

Пострадалият е откаран в болница в областния град в тежко състояние за спешна хирургична намеса. Двамата млади мъже са задържани за едно денонощие. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 129, ал.2 вр. ал. 1 от НК.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни