Малко дете е прието в болницата в кома, след жесток побой

Дете на 1 година и 9 месеца е прието в университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив в много тежко състояние след съмнение за побой. Детето е в кома, осиновено е преди година и се предполага, че е пребито жестоко от майката, жител на ромския квартал „Столипиново“. Прегледът на медиците показал следи от жесток побой. Осиновителката обяснила пред тях, че детето е паднало на земята от леглото, а синините по него били от това, че тя го хапела, защото не можело да се събуди. Детето е в кома и с опасност за живота. Според социалните служби, при тях не са постъпвали сигнали за насилие от страна на осиновителката над детето. Тя е задържана. Очаква се от прокуратурата по-късно да обявят повече подробности за тежкия случай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
УМБАЛ Свети Георги - Пловдив
Снимка: УМБАЛ "Свети Георги"

Дете на 1 година и 9 месеца е прието в университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив в много тежко състояние след съмнение за побой. Детето е в кома, осиновено е преди година и се предполага, че е пребито жестоко от майката, жител на ромския квартал „Столипиново“.

Прегледът на медиците показал следи от жесток побой. Осиновителката обяснила пред тях, че детето е паднало на земята от леглото, а синините по него били от това, че тя го хапела, защото не можело да се събуди.

Детето е в кома и с опасност за живота. Според социалните служби, при тях не са постъпвали сигнали за насилие от страна на осиновителката над детето. Тя е задържана.

Очаква се от прокуратурата по-късно да обявят повече подробности за тежкия случай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни