Ученици от ГИКН „Академик Благовест Сендов“ с кауза в подкрепа на 10-годишния Любомир

Учениците от професионалната гимназия „Академик Благовест Сендов“ в Пловдив с благотворителен базар в подкрепа на малкия Любчо. Децата се включиха в традиционната великденска инициатива „От деца за деца“, организирана от Младежкия център в града на тепетата. Тяхната кауза беше в подкрепа на 10-годишния Любомир, който е с вроден здравословен проблем. След поредица неуспешни операции в България, родителите потърсили помощ в клиника в Турция, но необходимите средства са непосилни за семейството, което вече е натрупало много дългове заради лечението в България. През двата дни учениците събраха над 1000 лв., които бяха преведени по дарителската сметка за момчето.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Благотворителен базар на ученици от Гимназия по информатиак и компютърни науки Академик Благовест Сендов

Учениците от професионалната гимназия „Академик Благовест Сендов“ в Пловдив с благотворителен базар в подкрепа на малкия Любчо.

Децата се включиха в традиционната великденска инициатива „От деца за деца“, организирана от Младежкия център в града на тепетата.

Тяхната кауза беше в подкрепа на 10-годишния Любомир, който е с вроден здравословен проблем. След поредица неуспешни операции в България, родителите потърсили помощ в клиника в Турция, но необходимите средства са непосилни за семейството, което вече е натрупало много дългове заради лечението в България.

През двата дни учениците събраха над 1000 лв., които бяха преведени по дарителската сметка за момчето.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини