Трима шофьори са пострадали при катастрофи заради движение с несъобразена скорост

Трима шофьори са с леки наранявания след произшествия, възникнали в резултат на движение с несъобразена скорост вчера. Първата катастрофа е регистрирана в полицията около 11.30 ч. – край Поповица лек автомобил „Опел“ са блъснал в дърво вдясно извън пътя, а медицинска помощ е оказана на 29-годишния мъж зад волана. Час и половина по-късно, на бул. „България“ в Пловдив, 20-годишна се ударила с „БМВ“-то си в електрически стълб. Младата жена е оставена в болница под наблюдение с натъртвания по тялото. Около 19.30 ч., след лекарски преглед на място, контузии са установени и на 19-годишен шофьор на автомобил от същата марка, преобърнал се в крайпътна канавка в Куклен. Алкохолните проби на тримата са отрицателни, случаите са отработени по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Трима шофьори са с леки наранявания след произшествия, възникнали в резултат на движение с несъобразена скорост вчера.

Първата катастрофа е регистрирана в полицията около 11.30 ч. – край Поповица лек автомобил „Опел“ са блъснал в дърво вдясно извън пътя, а медицинска помощ е оказана на 29-годишния мъж зад волана.

Час и половина по-късно, на бул. „България“ в Пловдив, 20-годишна се ударила с „БМВ“-то си в електрически стълб. Младата жена е оставена в болница под наблюдение с натъртвания по тялото.

Около 19.30 ч., след лекарски преглед на място, контузии са установени и на 19-годишен шофьор на автомобил от същата марка, преобърнал се в крайпътна канавка в Куклен.

Алкохолните проби на тримата са отрицателни, случаите са отработени по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини