Жена и две момичета пострадаха при катастрофа между лека кола и товарен автомобил

Жена и две момичета са пострадали при катастрофа вчера в района на 38-ми км на пътя Асеновград – Смолян. Сигналът за сблъсък между лек автомобил „БМВ“ и товарен автомобил „Мерцедес“ е получен на тел. 112 след 19.10 ч. В болница са настанени пътнички в колата, на 37 години и две непълнолетни тийнейджърки. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 7 души пострадаха при челна катастрофа между два леки автомобила На местопроизшествието е извършен оглед от служители на РУ – Асеновград. Образувано е досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до пътното произшествие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция
Снимка: МВР

Жена и две момичета са пострадали при катастрофа вчера в района на 38-ми км на пътя Асеновград – Смолян.

Сигналът за сблъсък между лек автомобил „БМВ“ и товарен автомобил „Мерцедес“ е получен на тел. 112 след 19.10 ч. В болница са настанени пътнички в колата, на 37 години и две непълнолетни тийнейджърки. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

7 души пострадаха при челна катастрофа между два леки автомобила

На местопроизшествието е извършен оглед от служители на РУ – Асеновград. Образувано е досъдебно производство, разследват се причините и обстоятелствата, довели до пътното произшествие.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини