Студентите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ „Проф. Асен Диамaндиев“ откриват дипломна изложба

„градиend“ е името на дипломната изложба на студентите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ „Проф. Асен Диамaндиев“ – Пловдив, която ще бъде открита в събота 2 юли в 18.00 часа в двора на Балабановата къща в Стария град. Общински институт „Старинен Пловдив“ е домакин на талантливите възпитаници на Академията не за първи път. Благодарение на дългогодишното партньорство между двете институции, къщите в Старинен Пловдив отдавна са се превърнали в любимо място както за представяне на изложби, така и за концертни изяви с участието на студенти и преподаватели. От 2 до 10 юли ще може да видите дипломните проекти на завършващите бакалавърска програма „Графичен дизайн и фотография“ и магистърска програма „Графичен дизайн“. А какво е  градиend ? градиend е игра на думи, която показва движението и заслужения край. градиend е преходът между тогава и сега. градиend е съвършенството в грешката. градиend е синтез на нашето, общото и другото. градиend е съревнованието между екрана и материала. градиend е краят на един етап в нашето развитие. градиend е просто дипломна изложба!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Дипломна изложба
Снимка: Община Пловдив

„градиend“ е името на дипломната изложба на студентите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ „Проф. Асен Диамaндиев“ – Пловдив, която ще бъде открита в събота 2 юли в 18.00 часа в двора на Балабановата къща в Стария град.

Общински институт „Старинен Пловдив“ е домакин на талантливите възпитаници на Академията не за първи път. Благодарение на дългогодишното партньорство между двете институции, къщите в Старинен Пловдив отдавна са се превърнали в любимо място както за представяне на изложби, така и за концертни изяви с участието на студенти и преподаватели.

От 2 до 10 юли ще може да видите дипломните проекти на завършващите бакалавърска програма „Графичен дизайн и фотография“ и магистърска програма „Графичен дизайн“.

А какво е  градиend ?

градиend е игра на думи, която показва движението и заслужения край.

градиend е преходът между тогава и сега.

градиend е съвършенството в грешката.

градиend е синтез на нашето, общото и другото.

градиend е съревнованието между екрана и материала.

градиend е краят на един етап в нашето развитие.

градиend е просто дипломна изложба!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини