Избори 2024

Водещи новини

Стартира програмата на втория Фестивал за децата и семейството „Синьо лято“ в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Синьо лято - фестивал
Снимка: Фейсбук / Фондация Заедно

С развлекателното куклено шоу за малки и големи „Уличен мюзикъл“ стартира програмата на втория Фестивал за децата и семейството „Синьо лято“ в Пловдив.

Уличният спектакъл ще може да се гледа на открито от всички деца, техните родители и близки от 17.30 ч. в Парк „2019“ в район „Тракия“. Фестивалът се провежда за втора година като съпътстващо събитие на Панаира на кулинарното изкуство „Етно кухня на колела“ на Фондация „Заедно“, който през 2022 г. също е посветен на децата.

Постановката „Уличен мюзикъл“ на театър „Хамелеон“ ще запознае най-младата публика с музиката на Краля на попа Майкъл Джексън и на великия вокалист на „Куийн“ Фреди Меркюри. Артистите ще ни върнат малко назад във времето, затова мюзикълът е подходящ за цялото семейство. Шоуто е забавно за всички възрасти, а след него ще има интересни танцови изненади.

Пълната програма на панаира и фестивала, които ще продължат до 12 септември, може да се следи от официалната страница на Фондация „Заедно“ във Фейсбук. Събитията се реализират с финансовата подкрепа на Община Пловдив и са част от Културния календар на града.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив