Шофьорка със 7-месечен стаж зад волана се преобърна в нива

Млада жена е с леки наранявания след пътно произшествие в петък. Сигналът е получен около 19 ч. в РУ-Стамболийски – в участъка между Цалапица и Съединение лек автомобил „Ситроен“ излязъл вляво извън пътното платно, преминал над напоителен канал и се преобърнал в нива. В болница за оказване на спешна медицинска помощ е транспортирана водачката – пловдивчанка със 7-месечен стаж зад волана. След прегледите е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол. Катастрофата е отработена по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР

Млада жена е с леки наранявания след пътно произшествие в петък. Сигналът е получен около 19 ч. в РУ-Стамболийски – в участъка между Цалапица и Съединение лек автомобил „Ситроен“ излязъл вляво извън пътното платно, преминал над напоителен канал и се преобърнал в нива.

В болница за оказване на спешна медицинска помощ е транспортирана водачката – пловдивчанка със 7-месечен стаж зад волана.

След прегледите е освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол. Катастрофата е отработена по административен ред.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини