Автомобил се запали и изгоря до тунела в Пловдив

Автомобил се запали и изгоря на бул. „Цар Борис III Обединител” тази сутрин, видя репортер на Дарик радио. Движението по пътната артерия за кратко беше затруднено. По неофициална информация няма пострадали. Дошлите на място огнеборци са загасили пламъците. Междувременно, от пожарната съобщиха, че са изгорели кошери за пчели в пловдивското село Царацово. Инцидентът е станал малко след 12 часа вчера, на място са изпратени два екипа огнеборци. При пристигането им е установено, че от пламъците е пострадал мъж на 69 г., който е с изгаряния. Снощи в 19:37 ч. е получено съобщение и за пожар в апартамент в Пловдив. В болница е транспортиран мъж на 70 години, също с изгаряния. Унищожено е домашно имущество.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Автомобил се запали и изгоря до тунела в Пловдив

Автомобил се запали и изгоря на бул. „Цар Борис III Обединител” тази сутрин, видя репортер на Дарик радио. Движението по пътната артерия за кратко беше затруднено. По неофициална информация няма пострадали. Дошлите на място огнеборци са загасили пламъците.

Междувременно, от пожарната съобщиха, че са изгорели кошери за пчели в пловдивското село Царацово. Инцидентът е станал малко след 12 часа вчера, на място са изпратени два екипа огнеборци. При пристигането им е установено, че от пламъците е пострадал мъж на 69 г., който е с изгаряния.

Снощи в 19:37 ч. е получено съобщение и за пожар в апартамент в Пловдив. В болница е транспортиран мъж на 70 години, също с изгаряния. Унищожено е домашно имущество.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни