Шофьор бе задържан за предложен подкуп на полицейски служители

Шофьор бе задържан за предложен подкуп на полицейски служители. След 17 ч. вчера, патрулиращ по автомагистрала „Тракия“ екип на сектор „Пътна полиция“ забелязал водач на микробус да разговаря по мобилен телефон без необходимото устройство, докато се движи в посока Бургас. С включена светлинна и звукова сигнализация униформените извели извън пътното платно автомобила в района на 150 км, а проверката установила, че зад волана е 46-годишен жител на сливенска област. Разбирайки, че ще му бъде съставен акт за нарушението на Закона за движение по пътищата, водачът решил да осуети действията на полицаите и заедно с документите си им подал банкнота от 50 лева като подкуп. За случилото се е сигнализирана дежурната част на РУ-Раковски, а пристигналите служители иззели парите и задържали мъжа. Срещу него е образувано бързо производство, уведомена е окръжната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - подкуп

Шофьор бе задържан за предложен подкуп на полицейски служители. След 17 ч. вчера, патрулиращ по автомагистрала „Тракия“ екип на сектор „Пътна полиция“ забелязал водач на микробус да разговаря по мобилен телефон без необходимото устройство, докато се движи в посока Бургас. С включена светлинна и звукова сигнализация униформените извели извън пътното платно автомобила в района на 150 км, а проверката установила, че зад волана е 46-годишен жител на сливенска област. Разбирайки, че ще му бъде съставен акт за нарушението на Закона за движение по пътищата, водачът решил да осуети действията на полицаите и заедно с документите си им подал банкнота от 50 лева като подкуп.

За случилото се е сигнализирана дежурната част на РУ-Раковски, а пристигналите служители иззели парите и задържали мъжа. Срещу него е образувано бързо производство, уведомена е окръжната прокуратура.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини