18-годишна шофьорка без книжка блъсна 11-годишна момиченце

Дете пострада при пътно произшествие, предизвикано от неправоспособна водачка в град Лъки. Сигналът е получен в полицията около 18:40 ч. в събота, чрез тел. 112. Според предварителната информация, при пресичане на ул. „Възраждане“ 11-годишна пешеходка била ударена от лек автомобил „Фолксваген“. Момиченцето е транспортирано в пловдивска болница и оставено под лекарско наблюдение. Установено е, че зад волана на колата била 18-годишна, без да притежава свидетелство за правоуправление. Тествана е с дрегер за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен. Задържана е за едно денонощие в РУ-Асеновград, а по случая се води досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Линейка, пострадали, катастрофа, болница, спешна помощ, инцидент, велосипедист

Дете пострада при пътно произшествие, предизвикано от неправоспособна водачка в град Лъки. Сигналът е получен в полицията около 18:40 ч. в събота, чрез тел. 112.

Според предварителната информация, при пресичане на ул. „Възраждане“ 11-годишна пешеходка била ударена от лек автомобил „Фолксваген“. Момиченцето е транспортирано в пловдивска болница и оставено под лекарско наблюдение. Установено е, че зад волана на колата била 18-годишна, без да притежава свидетелство за правоуправление. Тествана е с дрегер за употреба на алкохол, резултатът е отрицателен.

Задържана е за едно денонощие в РУ-Асеновград, а по случая се води досъдебно производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини