С над 30 грама марихуана бил заловен 32-годишен криминалнопроявен пловдивчанин

С над 30 грама марихуана бил заловен 32-годишен пловдивчанин. Осен наркотика, от криминално проявения и осъждан мъж служители на Шесто РУ иззели и електронна везна и гриндер. Срещу извършителя е започнато бързо производство, а с постановление на наблюдаващ районен прокурор той е задържан в ареста за 72 часа. Досъдебно производство за увреждане на чуждо имущество е започнато срещу четирима мъже от Съединение. Според предварителната информация, във вторник вечер те разрушили две шатри и счупили 60 пластмасови стола и 5 маси, предназначени за провеждане на семейно тържество на улица в града. На сигнала от тел. 112 реагирали служители от РУ-Труд.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Марихуана, наркотици

С над 30 грама марихуана бил заловен 32-годишен пловдивчанин. Осен наркотика, от криминално проявения и осъждан мъж служители на Шесто РУ иззели и електронна везна и гриндер. Срещу извършителя е започнато бързо производство, а с постановление на наблюдаващ районен прокурор той е задържан в ареста за 72 часа.

Досъдебно производство за увреждане на чуждо имущество е започнато срещу четирима мъже от Съединение. Според предварителната информация, във вторник вечер те разрушили две шатри и счупили 60 пластмасови стола и 5 маси, предназначени за провеждане на семейно тържество на улица в града. На сигнала от тел. 112 реагирали служители от РУ-Труд.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни