Шофьор удари друг след скандал за паркомясто в Пловдив

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 19 криминални престъпления, разкрити са 13. Шофьор удари друг след скандал за паркомясто в Пловдив. Минути преди 19 ч. вчера на тел. 112 35-годишен мъж потърсил съдействие от полицията, за това че на бул. „България“ му бил нанесен удар от непознат. Пристигналият незабавно на място екип на Трето РУ установил самоличността на извършителя, на 33 години. Според предварителните данни, конфликтът между двамата мъже възникнал заради място за паркиране на автомобилите им. За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив, по указания на наблюдаващия прокурор е започната предварителна проверка за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Удар - побой
Снимка: Unsplash

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР – Пловдив са регистрирани 19 криминални престъпления, разкрити са 13.

Шофьор удари друг след скандал за паркомясто в Пловдив. Минути преди 19 ч. вчера на тел. 112 35-годишен мъж потърсил съдействие от полицията, за това че на бул. „България“ му бил нанесен удар от непознат.

Пристигналият незабавно на място екип на Трето РУ установил самоличността на извършителя, на 33 години. Според предварителните данни, конфликтът между двамата мъже възникнал заради място за паркиране на автомобилите им.

За случая е уведомена Районна прокуратура – Пловдив, по указания на наблюдаващия прокурор е започната предварителна проверка за причинена лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив