Избори 2024

Водещи новини

Полицаи намериха марихуана при проверка по сигнал за силна музика

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
МВР - полиция

Минути преди 1 ч. в събота дежурен патрул на Трето РУ бил изпратен на сигнал за силна музика от адрес в квартал „Гагарин“. На място били установени нарушителите на нощната тишина – двама млади пловдивчани с криминалистични регистрации. Усещайки остра миризма на марихуана из жилището, униформените предприели проверка, при която от младежите са иззети саморъчно свити цигари със съдържание на наркотичното вещество. Двамата са задържани за срок до 24 часа. Води се досъдебно производство.

Бързо производство за кражба е започнато срещу жител на първомайското село Татарево. В събота, при предприета незабавна проверка на сигнал, полицейските служители хванали мъжа да реже дървета в имота на свой съсед. От спрения му наблизо лек автомобил е иззета част от откраднатата дървесина, а още 4 кубика са открити при претърсване на неговия адрес. Извършителят е отведен за едно денонощие в полицията в Първомай.

Акт по Указа за борба с дребното хулиганство е съставен на жителка на Първомай. В събота по обяд служителите на реда реагирали на сигнал, че на улицата жената влязла в разпра и физическа саморазправа със своя съгражданка. С решение на Районен съд – Първомай на извършителката е наложено административно наказание – глоба в размер на 100 лева.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив