Служителите на Агенцията по кадастър в Пловдив също ще стачкуват

  Служителите на Агенцията по геодезия, картография и кадастър в Пловдив се включват в едночасовата предупредителна стачка в цялата страна. Исканията на работещите са увеличение на средствата за работни заплати с минимум 20%, считано от 10 октомври, таци година. По изчисления на Синдиката на административните служители „Подкрепа“ е необходимо да бъдат осигурени средства в размер на 600 000 лева и от него настояват такъв ресурс да бъде осигурен чрез Постановление на Министерския съвет. Служителите в Агенцията по геодезия, картография и кадастър в Пловдив ще спрат работа от 10 до 11 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Агенцията по геодезия, картография и кадастър в Пловдив
Снимка: Геомедия

 

Служителите на Агенцията по геодезия, картография и кадастър в Пловдив се включват в едночасовата предупредителна стачка в цялата страна.

Исканията на работещите са увеличение на средствата за работни заплати с минимум 20%, считано от 10 октомври, таци година.

По изчисления на Синдиката на административните служители „Подкрепа“ е необходимо да бъдат осигурени средства в размер на 600 000 лева и от него настояват такъв ресурс да бъде осигурен чрез Постановление на Министерския съвет.

Служителите в Агенцията по геодезия, картография и кадастър в Пловдив ще спрат работа от 10 до 11 ч.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини