Служители на областна администрация и граждани се включиха в кампанията „Бъди силен, дари кръв!“

Областна администрация се включи днес в кампанията по безвъзмездно и доброволно кръводаряване на Центъра по трансфузионна хематология – Пловдив. Десетки служители и граждани дадоха кръв в мобилния  кабинет на Кръвопреливния център, който бе ситуиран пред сградата на Областна администрация Пловдив. „Благодаря на вашите служители, че за пореден път участваха в нашата кампания „Бъди силен, дари кръв!“. Те са добрия пример за обществото и ни помагат да насърчаваме кръводаряването“. Това заяви директорът на РЦТХ – Пловдив д-р Соня Джевизова на среща с областния управител на област Пловдив Ангел Стоев. Тя подчерта ролята на подвижните екипи, които всеки ден са на различни места в града или областта и популяризират съвместно с различни организации и институции кръводаряването. „Призовавам държавните институции да участват в кампанията на Центъра по кръводаряване, защото дарената кръв спасява живот“, заяви Ангел Стоев и благодари на служителите, които се отзоваха на кампанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Кръводаряване - Бъди силен, дари кръв!
Снимка: областна администрация Пловдив

Областна администрация се включи днес в кампанията по безвъзмездно и доброволно кръводаряване на Центъра по трансфузионна хематология – Пловдив. Десетки служители и граждани дадоха кръв в мобилния  кабинет на Кръвопреливния център, който бе ситуиран пред сградата на Областна администрация Пловдив.

„Благодаря на вашите служители, че за пореден път участваха в нашата кампания „Бъди силен, дари кръв!“. Те са добрия пример за обществото и ни помагат да насърчаваме кръводаряването“. Това заяви директорът на РЦТХ – Пловдив д-р Соня Джевизова на среща с областния управител на област Пловдив Ангел Стоев. Тя подчерта ролята на подвижните екипи, които всеки ден са на различни места в града или областта и популяризират съвместно с различни организации и институции кръводаряването.

„Призовавам държавните институции да участват в кампанията на Центъра по кръводаряване, защото дарената кръв спасява живот“, заяви Ангел Стоев и благодари на служителите, които се отзоваха на кампанията.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни