Разследват евентуално извършено убийство с газов пистолет в „Тракия“

Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за евентуално извършено убийство, станало вчера вечерта в боксониера в район „Тракия“. Починал е 50-годишен мъж, който е бил прострелян с газов пистолет, като е била засегната важна артерия. Застрелян е от 23-годишна жена, която била с него в апартамента. Пред разследващите тя се представила за негова приятелка. Тежкият инцидент е станал след възникнал скандал между двамата. Младата жена била на гости на мъжа. Сигналът е подаден около 18,50 часа вчера. Пристигналите на място полицаи само установили смъртта на простреляния. Газовият пистолет бил негова собственост. Жената е задържана за срок от 24 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да прецени основанията за повдигане на обвинение спрямо нея, както и тези за задържането й за срок до 72 часа. Разследването на убийството е в активна фаза.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пистолет

Окръжната прокуратура в Пловдив наблюдава досъдебно производство за евентуално извършено убийство, станало вчера вечерта в боксониера в район „Тракия“.

Починал е 50-годишен мъж, който е бил прострелян с газов пистолет, като е била засегната важна артерия. Застрелян е от 23-годишна жена, която била с него в апартамента. Пред разследващите тя се представила за негова приятелка.

Тежкият инцидент е станал след възникнал скандал между двамата. Младата жена била на гости на мъжа.

Сигналът е подаден около 18,50 часа вчера. Пристигналите на място полицаи само установили смъртта на простреляния. Газовият пистолет бил негова собственост.

Жената е задържана за срок от 24 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да прецени основанията за повдигане на обвинение спрямо нея, както и тези за задържането й за срок до 72 часа.

Разследването на убийството е в активна фаза.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини