Разследването срещу кмета на Стамболийски Георги Мараджиев се води повече от 6 месеца

Няма политически арести. Разследването срещу кмета на Стамболийски се води повече от 6 месеца. Това заяви пред журналисти директорът на пловдивската полиция Васил Костадинов по повод акцията на Икономическа полиция и прокуратурата срещу Георги Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ. Самият Георги Мараджиев определи спецакцията на разследващите като политическа и за сплашване. Разследващите вчера сутринта влязоха за обиски във фабриката на сина му, а след това и в сградата на Община Стамболийски.  Все няма повдигнато обвинение спрямо кмета на Стамболийски. Разпитват кмета на Стамболийски за финансови злоупотреби Акцията обхваща още три области, отдалечени от Пловдив, каза още шефът на пловдивската полиция.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Георги Мараджиев
Снимка: Фейсбук

Няма политически арести. Разследването срещу кмета на Стамболийски се води повече от 6 месеца. Това заяви пред журналисти директорът на пловдивската полиция Васил Костадинов по повод акцията на Икономическа полиция и прокуратурата срещу Георги Мараджиев, който е и областен координатор на ГЕРБ.

Самият Георги Мараджиев определи спецакцията на разследващите като политическа и за сплашване. Разследващите вчера сутринта влязоха за обиски във фабриката на сина му, а след това и в сградата на Община Стамболийски.  Все няма повдигнато обвинение спрямо кмета на Стамболийски. Разпитват кмета на Стамболийски за финансови злоупотреби

Акцията обхваща още три области, отдалечени от Пловдив, каза още шефът на пловдивската полиция.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини