Разкриха автора на серия палежи на автомобили

След активно разследване пловдивски криминалисти разкриха автор на серия палежи на автомобили. Досъдебните производства са образувани в Четвърто РУ, а разследването на служителите е подпомогнато от колегите им от сектора за предотвратяване на престъпления, свързани с моторни превозни средства към отдел „Криминална полиция“. В хода на усилената работа са събрани достатъчно доказателства, че 44-годишен мъж от Раковски умишлено предизвикал пожари в три автомобила на територията на централната част на областния град. На 24 септември той подпалил „Шкода“ и „Ауди“, а ден по-късно – „Шевролет“. В петък криминално проявеният извършител бил задържан, а при претърсване на обитаван от него адрес са иззети различни веществени доказателства. С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив спрямо мъжа е взета постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Работата по документиране на случаите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Запалена кола - лек автомобил - пожар

След активно разследване пловдивски криминалисти разкриха автор на серия палежи на автомобили. Досъдебните производства са образувани в Четвърто РУ, а разследването на служителите е подпомогнато от колегите им от сектора за предотвратяване на престъпления, свързани с моторни превозни средства към отдел „Криминална полиция“.

В хода на усилената работа са събрани достатъчно доказателства, че 44-годишен мъж от Раковски умишлено предизвикал пожари в три автомобила на територията на централната част на областния град.

На 24 септември той подпалил „Шкода“ и „Ауди“, а ден по-късно – „Шевролет“. В петък криминално проявеният извършител бил задържан, а при претърсване на обитаван от него адрес са иззети различни веществени доказателства.

С постановление на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив спрямо мъжа е взета постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“. Работата по документиране на случаите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни