Прибраха 2 жени за грубо и неприемливо поведение към полицаи

Две жени на областния град пренощуваха в ареста на Четвърто РУ за грубо и неприемливо поведение към служители на реда. След 7:30 ч. в съботния ден дежурен патрул на районното управление бил изпратен на сигнал за сбиване в квартал „Капана“. Докато изяснявали ситуацията и участниците в нея, униформените станали обект на агресия от страна на две жени във видимо нетрезво състояние. На място е установена самоличността на едната от тях, на 29 години, и й е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Другата обаче отказала да се легитимира, оказала яростна съпротива при задържането и в буйстването си ударила двама полицаи. В сградата на районното управление е установено, че извършителката е на 47 години. Срещу нея е започнато бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан

Две жени на областния град пренощуваха в ареста на Четвърто РУ за грубо и неприемливо поведение към служители на реда.

След 7:30 ч. в съботния ден дежурен патрул на районното управление бил изпратен на сигнал за сбиване в квартал „Капана“.

Докато изяснявали ситуацията и участниците в нея, униформените станали обект на агресия от страна на две жени във видимо нетрезво състояние. На място е установена самоличността на едната от тях, на 29 години, и й е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Другата обаче отказала да се легитимира, оказала яростна съпротива при задържането и в буйстването си ударила двама полицаи.

В сградата на районното управление е установено, че извършителката е на 47 години. Срещу нея е започнато бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни