Пострадал младеж е болницата след нанесен побой

Извършители на побой се озоваха в ареста на Шесто РУ в петък. Около 19 ч. в полицията постъпила информация, че трима души нападнали с удари младеж на улица в квартал „Столипиново“. Пострадалият е транспортиран в болница за спешна хирургична намеса. За нанесената му телесна повреда са задържани 26-годишен и две момчета на 19 и 16 години. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив. На сигнал за междусъседска свада реагирали вчера вечерта служители от РУ-Стамболийски. Бързата им намеса прекратила сбиването, възникнало между две фамилии от село Оризари, без да има сериозно пострадали. В полицейския арест са отведени трима мъже, предизвикали кавгата. По случая е образувана проверка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР - полиция

Извършители на побой се озоваха в ареста на Шесто РУ в петък. Около 19 ч. в полицията постъпила информация, че трима души нападнали с удари младеж на улица в квартал „Столипиново“. Пострадалият е транспортиран в болница за спешна хирургична намеса. За нанесената му телесна повреда са задържани 26-годишен и две момчета на 19 и 16 години. Срещу тях се води досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от НК. Уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

На сигнал за междусъседска свада реагирали вчера вечерта служители от РУ-Стамболийски. Бързата им намеса прекратила сбиването, възникнало между две фамилии от село Оризари, без да има сериозно пострадали. В полицейския арест са отведени трима мъже, предизвикали кавгата. По случая е образувана проверка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни