Внезапно изскочило на пътя 10-годишно дете бе блъснато от лек автомобил

Внезапно изскочило на пътя 10-годишно дете бе блъснато от лек автомобил вчера в Първомай. Сигналът за произшествието на ул. „Княз Борис“ е получен в районното управление към 19 ч. Детето е настанено за лечение в пловдивска болница, без опасност за живота. Шофьорът на колата е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство, причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват от разследващ полицай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, акция, катастрофа

Внезапно изскочило на пътя 10-годишно дете бе блъснато от лек автомобил вчера в Първомай. Сигналът за произшествието на ул. „Княз Борис“ е получен в районното управление към 19 ч.

Детето е настанено за лечение в пловдивска болница, без опасност за живота. Шофьорът на колата е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни.

Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Образувано е досъдебно производство, причините и обстоятелствата около катастрофата се изясняват от разследващ полицай.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни