Разкриха 22-годишен извършител на кражба в Пловдив

По „горещи следи“ полицаи от Трето РУ заловиха гастролиращ извършител на кражба в Пловдив. Незабавната им реакция последвала малко след 13 ч. в петък, когато било съобщено за задигнати оборотни пари от зоомагазин в район „Северен“. Според информацията, неизвестен влязъл през незаключената входна врата на търговския обект и отнел около 120 лева. В резултат на активните издирвателни и заградителни действия малко по-късно в районното управление е отведен 22-годишен старозагорец с богато криминално досие и присъди. По случая е образувано бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, полиция, наркотици, амфетамин

По „горещи следи“ полицаи от Трето РУ заловиха гастролиращ извършител на кражба в Пловдив. Незабавната им реакция последвала малко след 13 ч. в петък, когато било съобщено за задигнати оборотни пари от зоомагазин в район „Северен“.

Според информацията, неизвестен влязъл през незаключената входна врата на търговския обект и отнел около 120 лева. В резултат на активните издирвателни и заградителни действия малко по-късно в районното управление е отведен 22-годишен старозагорец с богато криминално досие и присъди. По случая е образувано бързо производство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини