80-годишна пешеходка е в болница след пътно произшествие в Пловдив

80-годишна пешеходка е в болница след пътно произшествие вчера в Пловдив. По първоначални данни възрастната жена била блъсната на пешеходна пътека на кръстовище между ул. „Скопие“ и ул. „Охрид“ от лек автомобил „Ситроен“. При отработване на сигнала, получен в 18.45 ч., пътни полицаи тествали 25-годишния шофьор за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. В рамките на образувано досъдебно производство продължава работата за изясняване на обстоятелствата около катастрофата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Пешеходна пътека

80-годишна пешеходка е в болница след пътно произшествие вчера в Пловдив. По първоначални данни възрастната жена била блъсната на пешеходна пътека на кръстовище между ул. „Скопие“ и ул. „Охрид“ от лек автомобил „Ситроен“.

При отработване на сигнала, получен в 18.45 ч., пътни полицаи тествали 25-годишния шофьор за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. В рамките на образувано досъдебно производство продължава работата за изясняване на обстоятелствата около катастрофата.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини