Разкриха 2 непълнолетни тийнейджъри като автори на серия посегателства над вендинг машини

Две момчета са установени като автори на серия взломни посегателства от машини за топли напитки на територията на Първо РУ в Пловдив. В понеделник постъпили над 10 сигнала за увредени вендинг автомати и отнети пари от монетниците на част от тях. При организираните оперативни и издирвателни действия ден по-късно били хванати извършителите, двама непълнолетни тийнейджъри. Оказало се, че те са същите, които в четвъртък бяха заловени от автопатрул на районното управление, докато разбиват подобно устройство в пресечка на ул. „Коматевско шосе“. Работата по документиране на случаите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Вендинг машина

Две момчета са установени като автори на серия взломни посегателства от машини за топли напитки на територията на Първо РУ в Пловдив.

В понеделник постъпили над 10 сигнала за увредени вендинг автомати и отнети пари от монетниците на част от тях. При организираните оперативни и издирвателни действия ден по-късно били хванати извършителите, двама непълнолетни тийнейджъри. Оказало се, че те са същите, които в четвъртък бяха заловени от автопатрул на районното управление, докато разбиват подобно устройство в пресечка на ул. „Коматевско шосе“.

Работата по документиране на случаите продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини