Задържаха мъж за нанесен побой над жена на светофар в Пловдив

Известният от близкото минало, свързан с ъндърграунда бизнесмен Ангел Личканов – по прякор Личкана, е задържан като заподозрян за побой над жена на Асеновградско шосе. По случая е образувано досъдебно производство. Нападението над младата шофьорка е станало на червен светофар. От полицията съобщиха още, че продължава работата за изясняване на съпричастността на Личкана и към друга идентична проява от вчера. Това не е първия побой от страна на бизнесмена на пътя. Личканов лежа и в затвора заради рекет, а през 2015-та година 12-годишно дете, което той блъсна с джипа си, почина след 10 дни борба за живот. Бизнесменът тогава беше задържан за 24 часа и после освободен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Агресивен шофьор, агресия на пътя

Известният от близкото минало, свързан с ъндърграунда бизнесмен Ангел Личканов – по прякор Личкана, е задържан като заподозрян за побой над жена на Асеновградско шосе. По случая е образувано досъдебно производство. Нападението над младата шофьорка е станало на червен светофар.

От полицията съобщиха още, че продължава работата за изясняване на съпричастността на Личкана и към друга идентична проява от вчера.

Това не е първия побой от страна на бизнесмена на пътя. Личканов лежа и в затвора заради рекет, а през 2015-та година 12-годишно дете, което той блъсна с джипа си, почина след 10 дни борба за живот. Бизнесменът тогава беше задържан за 24 часа и после освободен.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини