Две непълнолетни момчета са заловени за кражба от вендинг машина в Пловдив

Две непълнолетни момчета са заловени докато разбиват вендинг машина в Пловдив. На сигнала за кражбата в пресечка на ул. „Коматевско шосе“ се отзовал около 1.15 ч. днес автопатрул на Първо РУ. Извършителите, единият от които с криминални прояви, са отведени в полицейския арест. От тях е иззета отнетата дребна парична сума, открадната от вендинг машината. Образувано е досъдебно производство. Междувременно друг млад пловдивчанин, на 19 години, също е задържан като заподозрян за кражба. Според предварителната информация, той отнел портфейл с около 600 лева през отворен прозорец на спряна кола в квартал „Столипиново“ в областния град. В дирите на младежа влезли криминалисти от Шесто РУ, след като във вторник получили оплакване от водача на автомобила. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Вендинг машина

Две непълнолетни момчета са заловени докато разбиват вендинг машина в Пловдив. На сигнала за кражбата в пресечка на ул. „Коматевско шосе“ се отзовал около 1.15 ч. днес автопатрул на Първо РУ. Извършителите, единият от които с криминални прояви, са отведени в полицейския арест. От тях е иззета отнетата дребна парична сума, открадната от вендинг машината. Образувано е досъдебно производство.

Междувременно друг млад пловдивчанин, на 19 години, също е задържан като заподозрян за кражба. Според предварителната информация, той отнел портфейл с около 600 лева през отворен прозорец на спряна кола в квартал „Столипиново“ в областния град. В дирите на младежа влезли криминалисти от Шесто РУ, след като във вторник получили оплакване от водача на автомобила. Работата по документиране на случая продължава.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни