Публично представят проекта за кино „Космос“

Община Пловдив има удоволствието да ви покани на 27 октомври 2022г., четвъртък, от 17.30 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“, Пловдив ул. Гладстон № 15, ет.2  на публично представяне на техническия инвестиционен проект за Кино „Космос“. Проектът ще бъде представен от екипа на  фирма „Тектоника-Б“ ООД Пловдив – (арх. Димитър Балджиев, арх. Елена Балджиева, арх. Инес Янкова), която е изпълнител по обществената поръчка с предмет „Изготвяне на технически проект и упражняване на авторски надзор по време на строителството на обекта  „Ремонт на сграда на кино „Космос“, Пловдив , ул. Гладстон № 48“. Екипът е подготвил за нуждите на събитието и визуализация – 9 табла и макет, които ще бъдат  на разположение в залата. В публично представяне на техническия инвестиционен проект за Кино „Космос“ ще участват също: Здравко Димитров – Кмет на град Пловдив, Пламен Панов – заместник-кмет по култура, археология и туризъм и Георги Стаменов – кмет на район „Централен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Дом на културата Борис Христов

Община Пловдив има удоволствието да ви покани на 27 октомври 2022г., четвъртък, от 17.30 часа в Голяма конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов“, Пловдив ул. Гладстон № 15, ет.2  на публично представяне на техническия инвестиционен проект за Кино „Космос“.

Проектът ще бъде представен от екипа на  фирма „Тектоника-Б“ ООД Пловдив – (арх. Димитър Балджиев, арх. Елена Балджиева, арх. Инес Янкова), която е изпълнител по обществената поръчка с предмет „Изготвяне на технически проект и упражняване на авторски надзор по време на строителството на обекта  „Ремонт на сграда на кино „Космос“, Пловдив , ул. Гладстон № 48“.

Екипът е подготвил за нуждите на събитието и визуализация – 9 табла и макет, които ще бъдат  на разположение в залата.

В публично представяне на техническия инвестиционен проект за Кино „Космос“ ще участват също: Здравко Димитров – Кмет на град Пловдив, Пламен Панов – заместник-кмет по култура, археология и туризъм и Георги Стаменов – кмет на район „Централен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни