Избори 2024

Водещи новини

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри предизборната кампания днес в Пловдив

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Продължаваме Промяната и Демократична България - Има как

С номер 12 обединението събира подкрепа, за да превърне България в модерна европейска държава

„Продължаваме Промяната – Демократична България“ откри предизборната кампания днес в Пловдив. Към официалното откриване се присъединиха съмишленици от цялата страна, които заедно с партиите в обединението и десетки граждански движения, заявиха, че има как България да бъде държава, в която хората водят нормален европейски живот.

Начало на събитието поставиха Никола Минчев и Йордан Иванов, които са на първо и второ място в листата на обединението в Пловдив град.

След тях с изявление се включи съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков:

„Ние и „Демократична България“ вярваме, че обединен българският народ може да постигне всичко. Към това обединение се присъединяват и граждански движения, които вписаха своята кауза в книгата на каузите. Все повече българи се обединяват около мечтата за България с нормални европейски доходи, нормално европейско правосъдие, нормално европейско образование, нормално европейско здравеопазване, нормални европейски пенсии, нормални европейски улици, нормални европейски паркове и запазване на много красивата ни природа.“

Христо Иванов заяви, че на 2 април българите имат ясен избор с номер 12 в бюлетината:

„Свободата, не е дар. Защитава я всяко поколение. Днес ние сме тук, за да започнем пътя си към победата, но не за нас, а за България! Имаме ясен избор с номер 12.”

Атанас Атанасов изрази увереност, че на 2 април обединението „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще бъде първа политическа сила:

„България има нужда от концентрацията на демократичните сили и ние сме заедно! Сигурен съм че на 2 април ще сме първа политическа сила!“

Съпредседателят на „Зелено движение“ Добромира Костова сподели, че е необходимо стабилно правителство и работещи институции, които да разрешават проблемите както на национално, така и на регионално ниво:

„Проблемите от местен характер се решават не само с работа на местно ниво, но и със законодателни промени, стабилно правителство, работещи институции, независим съд. Така се слага край на чадърите, на замитането под килима, на корупцията. Проблемите на Пловдив не са само местни проблеми, за които търсим кмета или Общински съвет. Няма как да имаме един силен икономически, чист, красив и зелен Пловдив, без да имаме едно добро стабилно правителство и работещ парламент.“

“Победата на 2 април ще осигури възможността на всеки един български гражданин да преследва мечтите си в подредена, зелена и успешна държава. Сигурен съм, че българският национален дух може да постигне това.”, заяви Владислав Панев.

“Всеки път, когато сме гледали към бъдещето, сме успявали, всеки път, когато сме гледали в миналото, сме стигали до национална катастрофа.“, допълни Асен Василев.

С номер 12 в бюлетината обединението „Продължаваме Промяната – Демократична България“ събира подкрепа за мандат за съставяне на правителство, за да работи за една нова България, в която хората са горди с миналото си, щастливи в настоящето и спокойни за бъдещето.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив