Повдигнаха обвинение на трима мъже за грабеж и побой над 74-годишен пенсионер

Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми трима мъже за грабеж и побой над 74 – годишен мъж в село Три водици. Нападението станало на 4 март. Към 23 часа в двора на къщата на пострадалия влезли крадците. Той се събудил от шума и излязъл навън. Щом го видели, тримата му поискали пари, а пенсионерът им отвърнал, че няма. Тогава обвиняеми започнали да му нанасят удари по тялото. Отнели от двора на къщата му около 170 метра меден кабел и др. вещи и избягали. След подадения сигнал извършителите на грабежа са установени от полицията. Единият от тях извършил деянието в условията на опасен рецидив, осъждан е три пъти. Нападателите са задържани за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да поиска постоянното им задържане под стража.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
МВР, белезници, арест, задържан, арестуван, кражба

Окръжна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми трима мъже за грабеж и побой над 74 – годишен мъж в село Три водици.

Нападението станало на 4 март. Към 23 часа в двора на къщата на пострадалия влезли крадците. Той се събудил от шума и излязъл навън. Щом го видели, тримата му поискали пари, а пенсионерът им отвърнал, че няма.

Тогава обвиняеми започнали да му нанасят удари по тялото. Отнели от двора на къщата му около 170 метра меден кабел и др. вещи и избягали. След подадения сигнал извършителите на грабежа са установени от полицията. Единият от тях извършил деянието в условията на опасен рецидив, осъждан е три пъти.

Нападателите са задържани за срок до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да поиска постоянното им задържане под стража.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини