Пловдивските полицаи подаряваха цветя на шофьорките по повод 8 март – Деня на жената

По традиция и тази година служителите от областната дирекция на МВР отбелязаха Международния ден на жената – 8 март, изразявайки своето уважение към дамите зад волана. Полицейските проверки по пътищата в областта преминаха с празнично настроение както за униформените, така и за самите водачки, които получиха цветя и пожелания за здраве, радост и безаварийно пътуване. Полицаи от РУ-Труд изненадаха приятно жените, преминаващи с автомобилите си в обслужвания участък на главен път Пловдив – Карлово. Специално внимание имаше и към изрядните шофорки в подбалканския град по време на пътния контрол днес. С цветя си тръгнаха и водачки, спрени специално от екипи на сектор „Пътна полиция” на територията на Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Цветя за жените шофьори по повод 8 март

По традиция и тази година служителите от областната дирекция на МВР отбелязаха Международния ден на жената – 8 март, изразявайки своето уважение към дамите зад волана. Полицейските проверки по пътищата в областта преминаха с празнично настроение както за униформените, така и за самите водачки, които получиха цветя и пожелания за здраве, радост и безаварийно пътуване.

Полицаи от РУ-Труд изненадаха приятно жените, преминаващи с автомобилите си в обслужвания участък на главен път Пловдив – Карлово. Специално внимание имаше и към изрядните шофорки в подбалканския град по време на пътния контрол днес. С цветя си тръгнаха и водачки, спрени специално от екипи на сектор „Пътна полиция” на територията на Пловдив.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Коментари

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни