Повдигнаха обвинение на бившя кмет на Северен Ральо Ралев за поискан подкуп от 60 000 лв.

Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу екс кмета на пловдивския район „Северен” Ральо Ралев, който беше арестуван на 30 май 2019 година за поискан подкуп от 60 000 лева от предприемача Здравко Ангелов за издаване на строително разрешително на фирмата му за започване на строеж на 5-етажен блок. Ральо Ралев е наблюдаван пет месеца преди задържането си. Следенето му започва след доклад при главния прокурор, който е бил препратен към специализираната прокуратура. При разкриването на престъпленията в пловдивския район бяха използвани специални разузнавателни средства, а задържането на самия кмет и служители на администрацията му беше извършено от СДВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Ральо Ралев

Окръжна прокуратура Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу екс кмета на пловдивския район „Северен” Ральо Ралев, който беше арестуван на 30 май 2019 година за поискан подкуп от 60 000 лева от предприемача Здравко Ангелов за издаване на строително разрешително на фирмата му за започване на строеж на 5-етажен блок.

Ральо Ралев е наблюдаван пет месеца преди задържането си. Следенето му започва след доклад при главния прокурор, който е бил препратен към специализираната прокуратура.

При разкриването на престъпленията в пловдивския район бяха използвани специални разузнавателни средства, а задържането на самия кмет и служители на администрацията му беше извършено от СДВР.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини