Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев с призовка като обвиняем

Призовка за явяване в качеството му на обвиняем за длъжностни престъпления е получил кметът на Стамболийски Георги Мараджиев. Пред държавното обвинение градоначалникът, който е и областен лидер на ГЕРБ, трябва да се яви на 2 юни със заместничката си Теодора Вълканска. В края на месец ноември по време на акция на Икономическа полиция въоръжени полицаи претърсиха дома на сина на Мараджиев, управляваната от него фабрика, както и помещенията на Община Стамболийски, откъдето бяха иззети документи. Беше образувано досъдебно производство. „Това е политически удар!“, коментира в профила си във фейсбук Георги Мараджиев призовката, която му е връчена вчера в края на работния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Георги Мараджиев
Снимка: Фейсбук

Призовка за явяване в качеството му на обвиняем за длъжностни престъпления е получил кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

Пред държавното обвинение градоначалникът, който е и областен лидер на ГЕРБ, трябва да се яви на 2 юни със заместничката си Теодора Вълканска.

В края на месец ноември по време на акция на Икономическа полиция въоръжени полицаи претърсиха дома на сина на Мараджиев, управляваната от него фабрика, както и помещенията на Община Стамболийски, откъдето бяха иззети документи. Беше образувано досъдебно производство.

„Това е политически удар!“, коментира в профила си във фейсбук Георги Мараджиев призовката, която му е връчена вчера в края на работния ден.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини