Полицията издирва двама очевидци на престъпление в Пловдив

В Четвърто РУ продължава разследването по образувано досъдебно производство срещу четирима мъже, нанесли побой над млад пловдивчанин. Припомняме, че след проведени множество оперативни и издирвателни действия те бяха задържани за нападението, извършено в ранните часове на 26 февруари т.г.  на автобусна спирка на бул. „Цар Борис III Обединител” в областния град и привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура – Пловдив. Задържани са 4-мата мъже пребили младеж на автобусна спирка в Пловдив Работата по документиране на случая продължава в изпълнение на указанията на наблюдаващия делото прокурор. В тази връзка е необходимо разследващите да снемат обяснения от станалите очевидци на инцидента момче и момиче, чиято самоличност все още не е установена. Гражданите, които ги разпознават от предоставените кадри, могат да могат да сигнализират в дежурната част на районното управление на тел. 032/932 004. Анонимността е гарантирана!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Издирват очевидци на побой в Пловдив

В Четвърто РУ продължава разследването по образувано досъдебно производство срещу четирима мъже, нанесли побой над млад пловдивчанин.

Припомняме, че след проведени множество оперативни и издирвателни действия те бяха задържани за нападението, извършено в ранните часове на 26 февруари т.г.  на автобусна спирка на бул. „Цар Борис III Обединител” в областния град и привлечени като обвиняеми от Районна прокуратура – Пловдив.

Задържани са 4-мата мъже пребили младеж на автобусна спирка в Пловдив

Работата по документиране на случая продължава в изпълнение на указанията на наблюдаващия делото прокурор. В тази връзка е необходимо разследващите да снемат обяснения от станалите очевидци на инцидента момче и момиче, чиято самоличност все още не е установена.

Гражданите, които ги разпознават от предоставените кадри, могат да могат да сигнализират в дежурната част на районното управление на тел. 032/932 004. Анонимността е гарантирана!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини