Издирват 63-годишеня Владимир Паскалев Гогов, който е в неизвестност от 11 април

По молба на близките служители от Първо РУ издирват Владимир Паскалев Гогов, на 63 години. Отсъствието му от обитавания дом за стари хора в местността „Юрукалан“ в землището на х. Здравец е било установено около 12 ч. във вторник и от тогава мъжът е в неизвестност. Той е висок около 165 см, с нормално телосложение, тъмни очи и прошарена коса. Бил е облечен в кафяв спортен екип и обут с обувки тип „кубинки“ със същия цвят. Според предоставените данни в полицията, страда от лека форма на умствена изостаналост и деменция. Хората, които разполагат с информация за търсения мъж, могат да сигнализират в дежурната част на Първо РУ – Пловдив на тел. : 032/932 001.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Владимир Паскалев Гогов

По молба на близките служители от Първо РУ издирват Владимир Паскалев Гогов, на 63 години. Отсъствието му от обитавания дом за стари хора в местността „Юрукалан“ в землището на х. Здравец е било установено около 12 ч. във вторник и от тогава мъжът е в неизвестност.

Той е висок около 165 см, с нормално телосложение, тъмни очи и прошарена коса. Бил е облечен в кафяв спортен екип и обут с обувки тип „кубинки“ със същия цвят. Според предоставените данни в полицията, страда от лека форма на умствена изостаналост и деменция.

Хората, които разполагат с информация за търсения мъж, могат да сигнализират в дежурната част на Първо РУ – Пловдив на тел. : 032/932 001.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини