Подновяват тротоарите ул. „Иларион Макариополски“ в район Централен

Продължава реконструкцията на ул. „Иларион Макариополски“ в участъка от ул. „Марин Дринов“ до ул. „Гео Милев“, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов. В момента се поставят нови тротоарни настилки, предстои преасфалтиране на уличното платно. Ще се обособят паркоместа за автомобилите на живеещите в този участък. Планира се компенсаторно залесяване на дървета и тревни площи. Преди близо година в този микрорайон бяха реконструирани няколко малки улички и построени две детски площадки и паркинг. „След ремонта ще можем да се похвалим с още една територия, която става част от модерната градска среда в район „Централен“, коментира Георги Стаменов. Той поясни, че до месец в същата зона – на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №32-34, ще бъде открита нова детска площадка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Тротоар - район Централен
Снимка: район Централен

Продължава реконструкцията на ул. „Иларион Макариополски“ в участъка от ул. „Марин Дринов“ до ул. „Гео Милев“, съобщи кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

В момента се поставят нови тротоарни настилки, предстои преасфалтиране на уличното платно. Ще се обособят паркоместа за автомобилите на живеещите в този участък. Планира се компенсаторно залесяване на дървета и тревни площи.

Преди близо година в този микрорайон бяха реконструирани няколко малки улички и построени две детски площадки и паркинг.

„След ремонта ще можем да се похвалим с още една територия, която става част от модерната градска среда в район „Централен, коментира Георги Стаменов.

Той поясни, че до месец в същата зона – на бул. „Княгиня Мария Луиза“ №32-34, ще бъде открита нова детска площадка.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини