По няколко натоварени пътни отсечки в Пловдив започна монтажът на нови мантинели

По няколко натоварени пътни отсечки в Пловдив започна монтажът на нови мантинели, информират от „Организация и контрол на транспорта“. В момента специализирани екипи работят на „Асеновградско шосе“ – между булевардите „Освобождение“ и „Цар Симеон“, на Коматевския транспортен възел и по бул. „България“, в района на магазин „Алати“. Предстои възстановяването на еластичните предпазни огради и на други места в града, където вследствие на пътнотранспортни произшествия има голям брой деформирани или липсващи мантинели. От общинското предприятие разчитат на разбиране от страна на шофьорите и ги призовават да карат внимателно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Мантинели

По няколко натоварени пътни отсечки в Пловдив започна монтажът на нови мантинели, информират от „Организация и контрол на транспорта“.

В момента специализирани екипи работят на „Асеновградско шосе“ – между булевардите „Освобождение“ и „Цар Симеон“, на Коматевския транспортен възел и по бул. „България“, в района на магазин „Алати“.

Предстои възстановяването на еластичните предпазни огради и на други места в града, където вследствие на пътнотранспортни произшествия има голям брой деформирани или липсващи мантинели. От общинското предприятие разчитат на разбиране от страна на шофьорите и ги призовават да карат внимателно.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини