Избори 2024

Водещи новини

Монтираха нови пейки на автобусни спирки в „Тракия“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
Монтираха нови пейки на автобусни спирки в "Тракия"

За удобство на гражданите на няколко спирки в „Тракия” бяха монтирани 14 пейки като част от инициативата на кмета на района Костадин Димитров под надслов „Пейка с послание”.

„Най-накрая намерих решение и то е благодарение на компаниите Централ и Ото Мото, които работят на територията на квартала. Те ще сложат посланията си, а на спирките ще има удобство при изчакване на автобуса”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Над 200 са вече пейките с послания в района. Кампанията започна през април миналата година и от самото начало получи подкрепа на граждани, фирми и организации не само от Пловдив, но от страната, дори и от чужбина.

Инициативата за дарение на пейка предлага уникален начин на жителите да отбележат специално лично събитие, да популяризират компанията си, да отбележат датата на своя съдбовна среща и други поводи.

Всички граждани и компании, които проявяват желание да се включат в инициативата „Пейка с послание” е необходимо да се обадят на телефонен номер 032/682323 или да пишат на електронната поща на район „Тракия“ [email protected], за да съгласуват мястото и детайлите за избора и монтажа на съоръжението.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив