Избори 2024

Водещи новини

„Подай ръка“ стопли празниците на 60 семейства в „Тракия“

Picture of Румен Георгиев
Румен Георгиев
Главен редактор / [email protected]
"Подай ръка" стопли празниците на 60 семейства в "Тракия"

В навечерието на коледно-новогодишните празници 60 семейства в нужда от най-младия пловдивски район получиха ценна подкрепа от неправителствената организация „Подай ръка/Заедно за по-добро бъдеще”. В продължение на два дни жители на „Тракия” в неравностойно и затруднено положение получаваха дарението от хранителни продукти – месни, млечни, захарни, пакетирани храни, олио и други.

Освен това от организацията обявиха, че ще поемат по 150 лева от сметките за електроенергия за декември на същите тези семейства.

„Признателни сме за всеки жест на добро, сторен от Вас. За пореден път Вие дарявате не само храна и топлина, вие дарявате сигурност и спокойствие на изпадналите в нужда наши съграждани” – с тези думи кметът на „Тракия” Костадин Димитров се обърна към основателя на организацията Радостин Георгиев и пловдивския координатор Вера Вулджева.

Те от своя страна подчертаха добрата съвместна работа и съдействието, което получават от кмета на „Тракия” Костадин Димитров и неговия екип.

„Искам да Ви прегърна от името на всички ни. Вие сте помислили не само за трапезата и уюта ни, но и за празничното настроение в домовете ни с тези хубави и тематични коледни покривки. Да сте живи и здрави и дано има повече хора като Вас”, заяви развълнувана Людмила от името на присъстващите в залата на кметството граждани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Имейл

Вашият надежден източник на информация за Пловдив и областта.

© 2024 vPlovdiv.com - Актуални новини и събития в Пловдив