Въвеждат временна организация на движението за част от бул. „Дунав“

С повишено внимание да се движат шофьорите в участъка на бул. „Дунав“ между кръстовищата с бул. „Васил Априлов“ и ул. „Победа“, предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“. От 16 декември (петък) до 22 януари 2023 година там се въвежда временна организация по безопасност на движението. Пътните превозни средства ще се движат в лявата лента, тъй като дясната се затваря заради строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект. От общината се извиняват на всички пътуващи по трасето за причиненото неудобство. Напомнят, че  интегрираният воден проект за водите на Пловдив на обща стойност над 115 млн. лв. се реализира по оперативна програма „Околна среда“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Въвеждат временна организация на движението за част от бул. "Дунав"

С повишено внимание да се движат шофьорите в участъка на бул. „Дунав“ между кръстовищата с бул. „Васил Априлов“ и ул. „Победа“, предупреждават от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“.

От 16 декември (петък) до 22 януари 2023 година там се въвежда временна организация по безопасност на движението. Пътните превозни средства ще се движат в лявата лента, тъй като дясната се затваря заради строително-монтажни работи по изпълнението на големия воден проект.

От общината се извиняват на всички пътуващи по трасето за причиненото неудобство. Напомнят, че  интегрираният воден проект за водите на Пловдив на обща стойност над 115 млн. лв. се реализира по оперативна програма „Околна среда“.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини

Харесайте Facebook страницата ни