По 48 точки ще дебатират пловдивските съветници на първото си след лятната ваканция заседание

По 48 точки ще дебатират пловдивските съветници на първото си след лятната ваканция заседание. ОбС на града на тепетата ще дари 9 000 лв. нуждите на Областната дирекция на МВР за купуване на специализирано облекло, както и на преносим Drager DrugTest за определяне наличието на наркотични и упойващи вещества в слюнчени проби. В дневния ред на заседанието на местния парламент е заложена и ликвидация на неработещия инсинератор в Пловдив. Съветниците ще гласуват и изменение на бюджета на община Пловдив за 2022 година, актуализиране на Годишната програма на града, както и изменение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на община Пловдив, касаещо излезлите от употреба МПС-та.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Pinterest
Email
Общински съветници - Пловдив
Снимка: Община Пловдив

По 48 точки ще дебатират пловдивските съветници на първото си след лятната ваканция заседание.

ОбС на града на тепетата ще дари 9 000 лв. нуждите на Областната дирекция на МВР за купуване на специализирано облекло, както и на преносим Drager DrugTest за определяне наличието на наркотични и упойващи вещества в слюнчени проби.

В дневния ред на заседанието на местния парламент е заложена и ликвидация на неработещия инсинератор в Пловдив.

Съветниците ще гласуват и изменение на бюджета на община Пловдив за 2022 година, актуализиране на Годишната програма на града, както и изменение на Наредбата за управление на отпадъците на територията на община Пловдив, касаещо излезлите от употреба МПС-та.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit
Email

Още новини